Участь здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій у лекції з управління земельними ресурсами

2 березня 2023 року здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (групи Г1/1, ГМ1/1) та спеціальності 201 Агрономія (групи АМН 2/1, А(мб) 2/1) і науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою професор Валентина Гамаюнова, професор Андрій Попов, доцент Тетяна Манушкіна, доцент Тетяна Качанова, старший викладач Ігор Бульба, старший викладач Юрій Задорожній та асистент Ірина Смірнова взяли участь у лекції на тему «Управління земельними ресурсами та розвиток ринку землі: правові норми, інструменти й програми ЄС». 

Спільний захід організовано компонентом «Фаховий діалог із земельних питань» проєкту «Німецько-Український агрополітичний діалог» і факультетом землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП). Спікер – доктор Тео Кьоттер, професор з містобудування і землеустрою Інституту геодезії та геоінформатики Боннського університету.

На лекції були розглянуті питання правових норм управління земельними ресурсами, адаптації землекористування до змін клімату, збереження біорізноманіття, особливості розвитку сільських територій і ринку землі у країнах Європейського союзу.

Щиро дякуємо професору Тарасу Євсюкову, декану факультету землевпорядкування НУБіП, за запрошення та надану можливість!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget