Онлайн-зустріч з учнями Херсонського ліцею Обласної ради

2 березня 2023 р. відбулася онлайн-зустріч з учнями Херсонського ліцею Обласної ради, яка була організована кафедрою рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету. 

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися завідувач кафедри, д-р с.-г. наук Панфілова А. В. та професор кафедри, д-р с.-г. наук Федорчук М. І., які розповіли про широкі можливості отримання вищої освіти у Миколаївському НАУ.

Щодо особливостей навчання за освітніми програмами Миколаївського національного аграрного університету та складання національного мультипредметного тесту учасникам онлайн-зустрічі розповіли керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І. М. та відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Баркарь Є. В. Зокрема, було висвітлено питання щодо вступу майбутніх абітурієнтів на освітні ступені «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» на всі спеціальності, які є у Миколаївському національному аграрному університеті.

Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних закладів вищої освіти України.

Щиро дякуємо керівництву Херсонського ліцею Обласної ради Рябухі М. І. та його заступнику Кнор Н. В. за сприяння в організації зустрічі з майбутніми абітурієнтами та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. А випускників ліцею запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget