ФІНАЛЬНИЙ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАУ

Створення умов для виявлення і розвитку обдарованих дітей, які бажають здобути престижну вищу освіту, є одним з пріоритетних завдань профорієнтаційної роботи у Миколаївському національному аграрному університеті. Із цією метою сьомий рік поспіль для майбутніх вступників проводиться Всеукраїнська олімпіада із восьми предметів: українська мова і література, математика, історія України, біологія, фізика, хімія, англійська мова та географія. 

У 2022-2023 н.р., незважаючи на військову агресію Росії проти України, у I турі олімпіади, який проводився з 01 по 30 листопада 2022 року, взяли участь близько 600 учасників із різних регіонів нашої країни. І ось, у перший день весни 1 березня 2023 року розпочався II (фінальний) тур олімпіади, який пройде у дистанційному форматі і завершиться 31 березня 2023 року.

Фіналісти олімпіади позмагаються між собою у вирішенні інтелектуальних завдань, а переможці – не лише будуть нагороджені цінними призами та дипломами I, II та III ступенів, а й отримають переваги при зарахуванні на навчання до Миколаївського НАУ у 2023 році. Для отримання детальної інформації звертайтесь у Центр професійної орієнтації МНАУ за телефонами: (0512)70-93-53, +380974820642.

Бажаємо всім учасникам олімпіади наснаги та гарних результатів!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget