Підписано договір про співробітництво між МНАУ та Департаментом освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації

1 березня 2023 року гарантом освітньої програми 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Ілоною БАЦУРОВСЬКОЮ та провідним фахівцем кафедри методики професійного навчання Вячеславом КУРЕПІНИМ було підписано договір про співробітництво з директором Департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, кандидатом педагогічних наук, доцентом Аллою ВЕЛІХОВСЬКОЮ.

Співробітництво надає можливість студентам спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» проходити практику у провідних професійних (професійно-технічних) закладах освіти м. Миколаєва та області. Також згідно з договором провідні педагогічні науковці та освітяни будуть запрошені для проведення відкритих освітніх та наукових заходів. За договором передбачено залучення випускників до праці у заклади професійної (професійно-технічної) освіти після закінчення навчання у МНАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget