Всесвітній день туризму

27 вересня 2022 року відзначалося міжнародне свято – Всесвітній день туризму! Свято започаткували з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти. 

День туризму 2022 року у світі пройшов під гаслом «Переосмислення туризму». 

В межах вивчення дисципліни «Міжнародний туризм» доцентом кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Наталією Шишпановою для здобувачів вищої освіти групи ГРС 3/1 було проведено лекцію-діалог на тему «Тренди розвитку туристичного бізнесу». Здобувачі підготували доповідь про світові тренди туризму, які за останній час дуже змінились з урахуванням постійних карантинних обмежень та періодичної зупинки транспорту. Здобувачами були запропоновані напрями для виводу з кризового стану туристичної діяльності, а особливо напрям Workations — поєднання роботи, навчання та відпочинку, що надзвичайно важливо в сучасних умовах кризи та матеріальної й психологічної нестабільності населення.

Студенти піднімали такі важливі питання як діяльності туристичного бізнесу України, яка в умовах спочатку пандемії, а тепер повномасштабної збройної агресії росії втратила велику кількість своїх підприємств та знаходиться у кризовому стані.Сьогодні говорити про туризм в Україні стало вкрай складно. 

Для України цього року День туризму не урочисте святкування, а можливість вчергове нагадати про мальовничі місця і багатство туристичних дестинацій!

Наприкінці заняття здобувачі вищої освіти провели патріотичну гру зі складання пазлів «Єдина Україна».

Бажаємо розвитку туристичній галузі та процвітання у вільній, незалежній Україні!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget