Продовжуємо роботу з випускниками ЗОШ №51: цікаво про важливе

30 вересня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування проф. Дубініна М.В. та доцент Сирцева С.В. разом із студентським президентом МНАУ Мариною Василенко  провели онлайн-зустріч з учнями 11-Б класу ЗОШ №51 (м. Миколаїв) та їхніми батьками. 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування розповіли про структуру Миколаївського національного аграрного університету й про особливості та можливості підготовки до ЗНО на курсах, що організовано в університеті. Наш президент МНАУ Марина Василенко презентувала учням офіційний сайт університету, відкрила таємниці різнокольорового студентського життя, зокрема можливості реалізації їх творчого потенціалу, розповіла про активну діяльність органів студентського самоврядування та реальні можливості отримати перспективну професію за будь-яких умов сьогодення. 

Кафедра обліку і оподаткування щиро вдячна учням і батькам 11-Б класу за активну участь у зустрічі, а директору школи  Масюті Євгену Івановичу та класному керівнику Кириченко Аллі Миколаївні – за допомогу в її організації. Сподіваємося на результативний новий навчальний рік, насичений бажаними перемогами у всіх сферах життя! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget