Хвилинка майбутньої професії

30 вересня 2022 р. відбулася зум–конференція «Хвилинка майбутньої професії» із випускниками 10-11 класів ЗЗСО Кривоозерської селищної ради, зокрема Бурилівським ліцеєм та Комунальним закладом «Березківський мистецький ліцей» Миколаївської обласної ради. Зустріч відбулася в незвичному форматі, адже до неї долучилися не лише НПП кафедри рослинництва та СПГ, а й відомі в аграрній галузі випускники факультету агротехнологій. 

Завідувач кафедри рослинництва та СПГ Панфілова А. В. привітала колективи закладів освіти Кривоозерської селищної ради з професійним святом, а також з метою надання профорієнтаційної інформації про Миколаївський національний аграрний університет звернулася до учнів випускних класів.

Випускники факультету агротехнологій та стейкхолдери Миколаївського національного аграрного університету завідувач лабораторії ТОВ НДЦ «Афіна Паллада» м. Миколаїв - Свідерська Катерина, флорист компанії «LoraShen» м. Київ - Гриб Григорій та головний агроном ТОВ «Ріст Агро» м. Миколаїв - Тарасенко Артем розповіли учасникам зустрічі про свої студентські роки в стінах Миколаївського НАУ, ґрунтовні знання і вміння, які вони отримали в університеті, а також про свою професійну діяльність. Так, Свідерська К. ознайомила майбутніх абітурієнтів із матеріальною базою своєї лабораторії, розповіла про дослідження, які проводяться в ній; Гриб Г. люб’язно поділився зі своїми навиками створення композицій із квітів, добору палітри кольорів в букеті, а також із особливостями замовлення і доставки квітів, в т.ч. із закордону. У своїх виступах доповідачі наголосили на важливості і перспективності професії агронома – професії майбутнього! Слід зазначити, що захід пройшов у новому форматі, що зацікавив усіх присутніх, які виявили бажання і надалі приймати участь у подібних зустрічах.

Щиро дякуємо директору Бурилівського ліцею Степанюку І. І. та директору Комунального закладу «Березківський мистецький ліцей» Халімон З. В. за сприяння в організації зустрічі з майбутніми абітурієнтами, а також нашим випускникам за їх професіоналізм і теплі слова на адресу Миколаївського національного аграрного університету!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget