ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ 11-ГО КЛАСУ МИКОЛАЇВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №60

03 жовтня 2022 року відбулась зустріч професора кафедри обліку і оподаткування Н. В. Лагодієнко з учнями 11-го класу Миколаївського ліцею №60. Під час заходу обговорювалися питання, пов’язані з інфраструктурою Миколаївського національного аграрного університету, особливостями організації навчально-виховного процесу. Було надано інформацію про функціонування Інформаційно-консультаційного центру та відкритий набір на підготовчі курси до Зовнішнього незалежного оцінювання у 2023 році.

На зустрічі також виступив керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації МНАУ І.М. Марценюк з інформацію про наявні спеціальності в університеті, на які можуть вступати абітурієнтам, навів переваги навчання на підготовчих курсах у вищі та дав відповіді на всі поставлені питання.   

Про студентське життя у своїй презентації розповіла студентський президент МНАУ М.Ю. Василенко. Учнів дуже зацікавила волонтерська діяльність наших студентів, творчі гуртки, на яких можна розкрити всі свої здібності, спортивні змагання, умов проживання і харчування. 

Висловлюємо щиру подяку директорові Миколаївського ліцею №60 Н.О. Боярській та класному керівникові Н.В. Кравченко за співпрацю! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget