ТРЕНІНГ «МІЙ УСВІДОМЛЕНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ» ДЛЯ УЧНІВ МІШКОВО-ПОГОРІЛІВСЬКОЇ ЗСШ

27 березня 2024 р. у рамках профорієнтаційної роботи кафедрою виноградарства та плодоовочівництва була проведена зустріч із старшокласниками Мішково-Погорілівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Миколаївської обласної ради. Викладач кафедри Марценюк І.М. ознайомив із особливостями вступної компанії до МНАУ у 2024 році, а студентський декан Уляна Шелінгер   розповіла про цікаве студентське життя та перспективи обраної професії на власному досвіді. Лідерські якості та  навички комунікації в колективі, які знадобляться їй в подальшій професійній діяльності, вона здобула в стінах університету. 

Також під час зустрічі, для випускників було проведено інтерактивний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який організували та майстерно провели психологи Ольга Баша та Ганна Каськова. Вони навели приклади із життя досвіду обрання професії та звернули увагу учнів на те, які спеціальності будуть користуватися попитом у найближчому майбутньому. 

Висловлюємо щиру подяку директору Мішково-Погорілівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Титаренку  Д.В., психологиням Ганні Каськовій та Ользі Баші, за допомогу в організації заходу. 

Сподіваємося на подальшу співпрацю і чекаємо майбутніх випускників в нашому дружньому студентському колективі Миколаївського НАУ!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget