Практичне заняття зі стейкхолдером ТОВ «Торговий дім «Агроальянс»

11 березня  2024 року було проведено практичне заняття з дисципліни «Енергетичні засоби в АПК» керівником відділу продажів СГТ на півдні України ТОВ «Торговий дім «Агроальянс» для здобувачів вищої освіти  III курсу спеціальності 208 «Агроінженерія». Організувала зустріч асистентка кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і ТС, викладачка дисципліни «Енергетичні засоби в АПК» Олександра Зубєхіна-Хайят.

Керівник відділу продажів СГТ на півдні України ТОВ «Торговий дім «Агроальянс» Олександр Грибачов розповів здобувачам вищої освіти про те, як компанія забезпечує аграріїв України кращою технікою, запчастинами, шинами та сервісом як на базі підприємства, так і на виїздах до фермерських господарств. Компанія є офіційним дилером сучасної техніки Case IH (США) та дистриб’ютором таких провідних світових виробників техніки, як: Flexi Coil (США), MX (Франція), Gregoire & Besson (Франція), Moresil (Іспанія) та інші. Також компанія відкрила овочевий напрямок з Miedema (Нідерланди), DEWULF (Бельгія).

Такі практичні заняття з провідними спеціалістами у сфері обслуговування імпортної техніки дають змогу здобувачам вищої освіти більш поглиблено вивчати дисципліну та застосовувати набуті знання на практиці.




кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget