Всеукраїнська науково-практична конференція на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

21 березня 2024 року на факультеті агротехнологій МНАУ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва», організатором якої виступила кафедра виноградарства та плодоовочівництва. Проведення такого заходу вже стало традицією і проводиться вже п’ятий рік поспіль. До роботи конференції долучилися молоді вчені та здобувачі вищої освіти з більш як двадцяти наукових установ та вищих навчальних закладів освіти України у змішаному форматі. Із вітальними словами та побажаннями плідної праці виступили перший проректор МНАУ, професор Бабенко Д.В., доктор с.- г. наук, професор, академік НААН України Каленська С.М., декан факультету агротехнологій МНАУ, доктор с.-г. наук, професор Дробітько А.В.

До обговорення були представлені доповіді з інноваційних технологій вирощування та переробки продукції рослинництва. Значний інтерес та жваве обговорення викликали доповіді щодо перспектив вирощування нішевих культур у південному регіоні, особливості агротехніки вирощування томатів в нетипових умовах, елементам технології точного землеробства, продуктивності овочевих культур за біологічного вирощування.

У ці важкі для країни та наукової спільноти часи, важливо залишатися об’єднаними та продовжувати працювати задля нашої перемоги та майбутнього.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget