МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ МИКОЛАЇВСЬКИМ АГРАРНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ (УКРАЇНА) ТА КИШИНІВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ (МОЛДОВА) ПІДПИСАНО

26 березня 2024 року факультет агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ) та Інститут фізіології та генетики рослин Кишинівського національного університету (КНУ) підписали Меморандум про співпрацю. 

Метою Меморандуму є налагодження та поглиблення наукової та освітньої співпраці між двома установами.

Сторони домовилися співпрацювати у таких напрямках як: спільні наукові дослідження, обмін науковими кадрами та студентами, організація спільних конференцій, семінарів та інших наукових заходів, публікація наукових статей та книг, розробка та впровадження нових освітніх та наукових програм.

Від імені колективу факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ) висловлюємо щиру подяку за всебічне сприяння щодо підписання Меморандуму адміністрації університету і особисто ректору академіку НААН В’ячеславу ШЕБАНІНУ та декану факультету агротехнологій доктору наук Антоніні ДРОБІТЬКО.  Координатором від МНАУ виступив завідувач кафедри грунтознавства та агрохімії доктор наук, професор Михайло ФЕДОРЧУК.

Підписання Меморандуму – це важливий крок у розвитку співпраці між двома науковими установами. Такий крок безперечно сприятиме розвитку наукових досліджень, підвищенню якості освіти, підготовці висококваліфікованих кадрів в галузі агротехнологій. Меморандум відкриває нові можливості для співпраці та для розвитку наукового та освітнього потенціалу обох установ.

Зазначимо, що підписання Меморандуму відбулося в рамках Стратегії МНАУ з розвитку партнерських відносин з галузевими організаціями та підприємствами для забезпечення високого рівня підготовки фахівців та наукових досліджень в галузі аграрних наук.

Щиро дякуємо колегам за співпрацю і бажаємо наукових звершень та творчих успіхів!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget