Практичне заняття в умовах виробництва ТОВ «Екотранс»

25.03.2024 року відбулося виїзне практичне заняття на ТОВ «Екотранс», яке організував канд.тех.наук, доцент кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і ТС Василь Грубань, викладач навчальних дисциплін «Машини та обладнання для АПВ» та «Енергетичні засоби в АПК» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІІ та ІІІ курсу, спеціальності 208 «Агроінженерія».

ТОВ «Екотранс» – це сучасний комплекс із переробки та екстракції олійних культур із повністю оновленими цехами та новітнім сучасним обладнанням. Під час заняття здобувачам вищої освіти було продемонстровано сучасне обладнання, зокрема машини для шеретування насіння та відокремлення лушпиння, оліє-пресовий агрегат шнекового типу, фільтри для очищення олії, дистилятори та конденсатори та багато іншого. 

Фахівці підприємства розповіли як діє сучасна лабораторія та як функціонують два окремих лабораторних підрозділи. Не оминули про впроваджену та сертифіковану систему якості  безпечності харчової продукції а також презентацію сертифікатів якості на ТОВ «Екотранс».

Такі практичні заняття на підприємствах дають змогу здобувачам вищої освіти більш поглиблено та наглядно вивчати навчальну дисципліну та застосовувати набуті знання на практиці.


інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget