МНАУ проводить тренінг профорієнтації для школярів Михайлівського ліцею Степівської сільської ради

Тренінг профорієнтації провели для учнів 9-11 класів Михайлівського ліцею Степівської сільської ради Миколаївського району, Миколаївської області. Дівчата та хлопці вчилися визначати професії, у яких можуть стати успішними. Про це розповіла тренерка Ганна Каськова. Організували навчання для школярів доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук Тетяна Борко та керівник ННЦПО Ігор Марценюк.

"Усе може стати професією. Головне дати чесну відповідь собі, від чого ви отримуєте задоволення?", – каже тренерка.

Психологиня Ганна Каськова на життєвих прикладах та вправах розповіла учням, як обирати професію та на що потрібно зважати.

"Вибір професії – це насправді дуже важливо. Оскільки більшість часу нашого життя ми приділяємо своїй роботі. Насамперед ми маємо звертати увагу на наші бажання. Не на бажання наших батьків, знайомих, щоб робота приносила задоволення. Далі ми говоримо про те, які можуть бути обмеження для людей, які займаються тією чи іншою професією, що зараз є найбільш актуально на ринку праці".

Учасниця тренінгу Валерія Рихель з майбутньою професією визначилася. Вона каже, що хоче стати менеджером: "З дитинства мріяла бути менеджером. Для мене це завжди було цікаво, комунікація з людьми, спілкування, вирішувати завдання".
Олександр Шовкун розповів, що під час воєнного стану зацікавився агровиробництвом: "Мені подобається аграрна сфера, щось у подібній категорії. Це, напевно, робота на полях. Мені це подобається".
Запрошуємо всіх талановитих і активних до співпраці з Миколаївським національним аграрним університетом. 
Вступайте до дружної родини МНАУ і ваші мрії обов’язково здійсняться!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget