ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ТВПТ ТА ЇЇ ПРІОРІТЕТИ

Профорієнтаційна робота допомагає кожній молодій людині в усвідомленні своїх потреб та цінностей. Дана робота проводиться з метою надання учням шкіл практичних рекомендацій щодо успішного вибору професії.

Викладачі кафедри технології виробництва продукції тваринництва Миколаївського НАУ продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів м. Вознесенськ. Так, у межах профорієнтаційної роботи 27 березня 2024 року НПП кафедри було організовано та проведено онлайн-зустріч. У відеоконференції взяли участь учні ліцею №10, викладачі кафедри ТВПТ, відповідальний секретар приймальної комісії МНАУ  Євген Баркарь та представники органів студентського самоврядування, зокрема заступник студентського декана факультету ТВППТСБ Світлана Лойко. Учасники заходу отримали інформацію про умови вступу до Миколаївського НАУ, правила реєстрації на проходження НМТ, підготовчі курси на базі університету. Нехай отримана інформація стане корисною майбутнім абітурієнтам при виборі своєї професії.

Від щирого серця дякуємо директорці ліцею Людмилі Терзіловій за допомогу в організації заходу і сподіваємося на подальшу співпрацю.







Доцент кафедри ТВПТ Галина Калиниченко 

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget