ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТА ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНІНГ У СОФІЇВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ, НОВОБУЗСЬКОЇ ОТГ

15 березня 2024 року НПП кафедри Агроінженерії Миколаївського НАУ здійснили виїзд, у томуж складі до загальноосвітнього Софіївського ліцею Новобузської ОТГ. 

Під час зустрічей із майбутніми абітурієнтами їх було поінформовано про перелік спеціальностей Миколаївського НАУ, можливості для самореалізації здобувачів вищої освіти та умови вступу до університету в 2024 році. 

Також під час даних зустрічей, для учнів 11-их класів було проведено інтерактивний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який організували та майстерно провели психологи Ганна Каськова та Ольга Баша, за участі Олексія Садового. Вони на життєвих прикладах та вправах розповіли учням, як обирати професію та на що потрібно звернути увагу. Майбутні випускники дослідили різноманітні професії, спробували відчути себе кваліфікованими спеціалістами, проаналізувавши власні інтереси та навички.

Щиро дякуємо адміністрації ліцею, Распітіной Людмилі Миколаївні, класному керівнику 11-го класу, психологиням Ганні Каськовій та Ользі Баші, за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget