Відвідування сучасного виробництва ТОВ «Екотранс»

18 березня 2024 року здобувачі вищої освіти ІІ та ІІІ курсів спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» за участю гаранта освітньої програми спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» Володимиром Мартиненком поєднали екскурсію з практичним заняттям під час відвідування ТОВ «Екотранс».

ТОВ «Екотранс» – це сучасний комплекс із переробки та екстракції олійних культур із повністю оновленими цехами та новітнім сучасним обладнанням, яке дозволяє переробляти соняшник повністю. Здобувачам вищої освіти показали масло віджимний цех, електрощитові, кімнату управління та цех екстракції. Також було розглянуто освітлення приміщень як побутових, так і виробничих. 

Запроваджена та сертифікована система якості та безпеки харчової продукції у ТОВ «Екотранс» не залишається непоміченою, адже презентація сертифікатів якості відображає великий крок у напрямку забезпечення високих стандартів. 

Практичні заняття на цьому підприємстві дозволяють студентам МНАУ не лише глибше засвоювати теоретичний матеріал, але й використовувати здобуті знання на практиці.


кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget