ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНІНГ У МИКОЛАЇВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №1

26 березня 2024 року НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування Миколаївського НАУ було здійснено виїзд до Миколаївського ліцею №1. У межах зустрічі з учнями 11-их класів науковим працівником МНАУ Ольгою Башею було проведено тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», організований НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування і керівником навчально-наукового центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігорем Марценюком.

Під час тренінгу пані Ольга викликала інтерес учнів, розповівши про цікаві професії майбутнього, а також важливість обрання професії у сьогоденні. Учні активно відповідали на запитання тренера щодо своїх інтересів та здібностей, характеризували свої позитивні якості як особистості, демонстрували skills. 

Учні отримали інформацію щодо спеціальностей Миколаївського НАУ, можливостей для самореалізації здобувачів вищої освіти та особистісного розвитку в Університеті.

До зустрічі долучилися здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», розповівши про свій досвід обрання професії, особливості освітнього процесу, можливості проходження практики на підприємствах, установах та організаціях.

Щиро дякуємо адміністрації ліцею, класному керівникові 11-А класу Ользі Мельничук за співпрацю!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget