Засідання секції «Сучасні тенденції обліково-аналітичного забезпечення розвитку процесів і явищ у глобалізаційному середовищу» 36-ї студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України»

Кафедра обліку і оподаткування  провела чергове секційне засідання щорічної студентської конференції, на якому здобувачі вищої освіти ОПП «Облік і оподаткування» представили результати своїх наукових досліджень. Значна частина виступів із тезами доповідей – це матеріали, які сформовано в процесі підготовки наукових робіт на міжнародні та всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт. Виступи були присвячені основним питанням обліку, контролю, аналізу та оподаткування, які є актуальними у часі та для конкретних суб’єктів господарювання. Учасники засідання досить активно ставили запитання та дискутували, що є найкращим підтвердженням доцільності проведення таких заходів не зважаючи на час та змішаний формат.

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування щиро вдячні всім учасникам за представлені результати, а також голові секції доценту Сирцевій С.В. та секретарю секції доценту Луговій О.І. – за організацію заходу.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget