ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ ТРИВАЄ

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті,   подальшого шляху навчання та праці. Без перебільшення можна сказати, що для   випускників школи – це завжди проблема номер один. 

Профорієнтація є одним із видів допомоги людині в усвідомленні своїх цілей, потреб, цінностей, самовизначенні. Головним завданням даної роботи є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху від фахівців. 

Кафедра біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ не полишає систематичної активності щодо залучення якомога більшої кількості абітурієнтів до вступу в університет у 2023 році. Викладачі кафедри продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів у  Новоодеській, Сухоєланецькій та Костянтинівській ОТГ.

У межах профорієнтаційної роботи 18 березня 2024 року НПП кафедри було організовано та проведено онлайн-зустріч «Вступ 2024». У конференції взяли участь учні Бузького ліцею Сухоєланецької сільської ради, викладачі кафедри біотехнології та біоінженерії, відповідальний секретар ПК МНАУ Євген БАРКАРЬ, керівник Центру професійної орієнтації МНАУ Ігор МАРЦЕНЮК. 

Учасників заходу поінформували про умови вступу до Миколаївського НАУ, правила реєстрації на проходження НМТ, підготовчі курси на базі університету тощо. Майбутні випускники отримали відповіді на поставленні запитання, отримана інформація стане в нагоді абітурієнтам при виборі своєї професії.

Щиро дякуємо адміністрації школи та класному керівнику 11-го класу Інні РЯБОШ за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! Миру всім та скорішої перемоги!











Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії,центр професійної орієнтації

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget