Кураторська година на тему: «Найкорисніша звичка ХХІ сторіччя»

Мислення є складним, багатогранним продуктом діяльності головного мозку, що складається із набору ментальних установок, до яких входять переконання, принципи, ідеї та різні розумові кліше. Вчинки, відчуття, настрій і вся життєва ідеологія людини в першу чергу визначається її мисленням, саме тому свідомість, що дозволяє бачити можливості та чітко планувати шлях до успіху, не зупиняючись перед труднощами, є надзвичайно цінною. 

14 березня 2024 року асистентом Вадимом Посухіним для здобувачів вищої освіти групи БТМ 1/1 проведено кураторську годину на тему: «Найкорисніша звичка ХХІ сторіччя». Протягом даного заходу присутніх було ознайомлено із такими питаннями:

- Confirmation bias – різновид когнітивного спотворення та систематичної помилки індуктивного мислення, що полягає в тенденції людини шукати та інтерпретувати інформацію, яка узгоджується з її переконанням чи гіпотезою, при цьому ігноруючи альтернативні рішення та інші точки зору.

- Reticular Activating System – система, що відповідає за фільтрацію всієї інформацію перед тим, як вона стане думкою чи ідеєю та пропускає виключно той матеріал, що є важливим для людини на даний момент.

- Метаболічний ланцюг норадреналіну, його зв’язок із кортизолом і дофаміном, їх сукупний вплив на відчуття щастя, мотивацію, роль у досягненні психологічного та фізіологічного довголіття.

Абсолютно кожна людина народжена для щастя, і тільки наші думки та власне ставлення до життя, впливають на те, чи відчуваємо ми себе щасливими і віримо в те, що здатні досягти успіху. Саме мислення визначає, куди і як ми рухаємося.






Куратор групи БТМ 1/1, асистент кафедри біотехнології 

та біоінженерії Вадим ПОСУХІН


факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget