Інтерактивний тренінг та профорієнтаційна зустріч з учнями Ольшанського ліцею

12 березня 2024 року представниками науково-педагогічного колективу Миколаївського національного аграрного університету проводилася профорієнтаційна зустріч з учнями старших класів Ольшанського ліцею.
Особливість зустрічі полягала у проведенні інтерактивного тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії», який організувала та майстерно представила психологиня Ганна Каськова. 
Хлопці та дівчата дослідили різноманітні професії, спробували відчути себе кваліфікованими спеціалістами, проаналізували власні інтереси, навички та цінності. Завдяки інтерактивним вправам, розв’язуванню логічних задач і квестів, активному спілкуванню та груповим дискусіям, кожен учасник та учасниця змогли краще зрозуміти свої потреби і можливості на шляху до майбутньої кар'єри.
Після закінчення інтерактивного тренінгу виступив асистент кафедри економічної теорії і суспільних наук Дмитро Конопляник, який детально розповів учням про спеціальності Миколаївського національного аграрного університету, звернув увагу на актуальність запропонованих напрямків підготовки для майбутніх абітурієнтів, пояснив важливість та конкурентоспроможність професій, які можна здобути, навчаючись у МНАУ. 
Через велику кількість питань, а також цікавість учнів про студентське життя, до слова запросили випускника Ольшанського ліцею 2023 року, студента першого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування», ведучого заходу Дениса Філінова, який розповів про навчання та дозвілля в університеті, загострив увагу на особливостях та перевагах здобуття освіти у МНАУ серед інших закладів вищої освіти міста Миколаєва, відповів на усі актуальні питання учнів. 
На завершення профорієнтаційної зустрічі здобувачі освіти першого курсу факультету менеджменту та факультету ТВППТСБ МНАУ підготували концертну програму під керівництвом заступниці декана факультету культури й виховання Аліни Борисової-Яриги. Номери художньої самодіяльності представили студентки Аліна Білявська, Наталія Башанова та Соф’я Калошина.
Тренінг «Мій усвідомлений вибір професії» виявився успішним кроком у підготовці молодого покоління до вибору кар'єрного шляху та реалізації власних здібностей. Випускники залишилися у захваті від зустрічі, яка проходила у сприятливій атмосфері співпраці та взаєморозуміння. 
Маємо надію, що наша профорієнтаційна зустріч з учнями Ольшанського ліцею сприятиме вибору майбутньої професії та свого професійного шляху у житті! 
Дуже вдячні директору Ольшанського ліцею Ірині Будикіній та класному керівнику 11 класу Наталії Панфіловій за допомогу в організації та проведенні профорієнтаційної зустрічі. Сподіваємося на подальшу співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget