Екскурсія на ТОВ «Костянтинівський елеватор – БВБ-ПАЕК»

18 березня 2024 року під керівництвом канд.тех.наук, доцента кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і ТС – Василя Грубаня, для здобувачів вищої освіти ІІ та ІІІ курсів, спеціальності 208 «Агроінженерія», було організовано екскурсію на Костянтинівський елеватор БВБ-ПАЕК за підтримки стейкхолдера, власника агрохолдинга «Південна аграрно-експортна компанія» Юрія Кормишкіна. 

 Упродовж екскурсії здобувачам вищої освіти розповіли про види діяльності ТОВ «Костянтинівський елеватор» а саме про зберігання та переробку сільськогосподарської продукції, послуги із зважування та оцінки якості зернових, олійних культур. 

БВБ «Костянтинівський елеватор» розпочав свою роботу в 2017 році та має можливість щодня приймати до 5 тис. тонн зернових автомобільним транспортом. Загальна місткість зберігання складає 100 тис. тонн зернових та олійних культур. 

На даний момент це наймасштабніший проєкт групи компаній ПАЕК, який наразі є одним із найкрупніших елеваторних комплексів на Миколаївщині.

Поєднання практичних та теоретичних навичок забезпечує формування висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців на ринку праці. 

Дякуємо керівництву компанії за отриманий практичний досвід!


кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget