Профорієнтаційна робота кафедри українознавства у Братському районі

14 березня колектив кафедри українознавства зустрівся із учнівською молоддю, керівництвом, вчителями, батьками майбутніх випускників ліцеїв та загальноосвітніх шкіл Братської територіальної громади.

Науково-педагогічні працівники разом зі студентами органіували цілу низку заходів як розважальних, так і інформативних, з метою всебічного ознайомлення із Миколаївським національним аграрним університетом. Філологічна гра, тренінги, концертна програма, конкурс есе, лотерея, живе спілкування – усе це неабияк вразило молодь.

Учнівській молоді було запропоновано взяти участь у конкурсі есе на тему «Моє майбутнє у МНАУ». Протягом зустрічі вони написали есе, яке завантажили  до спеціально створеної групи, у якій його відразу оцінила конкурсна комісія та визначила переможців. Наприкінці зустрічі було оголошено результати та вручено переможцям грошові винагороди. 

Було проведено лотерею, у результаті якої  один з учнів виграв сертифікат на безкоштовне навчання на підготовчих курсах до ЗНО 2024 р. 

Поінформували щодо вступної кампанії 2024 року, особливостей навчання, широкого спектру факультетів та спеціальностей, дозвілля студентів у Миколаївському НАУ, відповіли на всі поставлені запитання. 

Поспілкувалася із учнями й студентська молодь – успішні здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ, які мають насичене, цікаве та яскраве студентське життя. Вони представили концертну програму, підготовлену  факультетом культури й виховання, зустрілися із успішними випускниками університету, мешканцями Братського району. 

Тепер чекатимемо молодь Братського району безпосередньо у Миколаївському національному аграрному університеті для знайомства із науково-педагогічними працівниками, студентами, матеріально-технічною базою університету.


















кафедра українознавства,профорієнтаційна робота,обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget