Бухгалтерський облік: сучасний погляд на господарські процеси

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та здобувачі вищої освіти ОПП «Облік і оподаткування» першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня були запрошеними Полтавським державним аграрним університетом та із задоволенням взяли участь у засіданні круглого столу «Бухгалтерський облік: сучасний погляд на господарські процеси». Учасники мали змогу послухати та поспілкуватися з бухгалтером-практиком Оленою Нездойминогою на тему «Гуманітарна допомога-2024: особливості реєстрації, отримання та розподілу». Пані Олена детально розкрила нашим здобувачам 2,3 та 5 курсу особливості нормативного регулювання питання лекції, основні теоретичні та практичні аспекти. 

Дуже цікаво було поспілкуватися та послухати думки здобувачів з інших закладів вищої освіти – Полтавського державного аграрного університету та його фахових коледжів, Львівського національного університету природокористування, Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Щиро дякуємо господарям за запрошення, спікеру – за освітлення актуальних організаційно-облікових питань, колегам та здобувачам вищої освіти – за зацікавленість та спілкування! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget