Засідання студентської секції «МОДЕЛЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ, ОБРОБКА ТА АНАЛІЗ ДАНИХ» на кафедрі економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій

21 березня 2024 року згідно з планом науково-дослідної роботи на факультеті менеджменту проходила 36-та студентська науково-теоретична конференція «УЧАСТЬ МОЛОДІ У РОЗБУДОВІ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ КРАЇНИ».

На кафедрі економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій в офлайн- та онлайн-режимі відбулося засідання секції студентської конференції «Моделювання економічних процесів, обробка та аналіз даних». 

З вітальним словом виступила голова секції, завідувач кафедри, доцент Тищенко С.І., яка побажала здобувачам вищої освіти плідної роботи та подальших успіхів у навчальній та науковій роботі.

У роботі конференції взяли активну участь викладачі кафедри та 28 здобувачів вищої освіти, в тому числі зі спеціальності:

122 «Комп’ютерні науки» – Вишневський О.О., Макеєв В.В., Тимошенко Є.С., Русанов Ю.О., Сиротенко В.Д., Чернега К.П., Венгура Л.О., Мокан Д.В., Рильов Н.В., Кравчина М.В., Кудін К.С., Власов  А.С., Ємець А.О., Ромбак В.П., Абдуллаєва А.Р., Арапенко В.І., Єрещенко О.О., Звіришин В.М., Чаус І.О.,

051 «Економіка» – Балицька Д.О.,

073 «Менеджмент» – Іваненко В.О., Гайдай Д.О.,

281 «Публічне управління та адміністрування» – Лісков О.С., Каур Т.О.,

071 «Облік і оподаткування» – Рагуліна А.О.,

072 «Фінанси, банківська справа та страхування» – Помазнюк Т.А.,

201 «Агрономія» – Буян Ю.С., Кощіц Д.В. 

Більшість доповідей були присвячені питанням розробки програмного забезпечення та застосуванню новітніх комп’ютерних технологій для моделювання економічних процесів, обробки та аналізу даних.

Засідання секції пройшло в творчій атмосфері, доповіді здобувачів вищої освіти були цікавими та різноплановими, присвячені актуальним питанням сьогодення та рекомендовані до друку.

Бажаємо усім нових наукових ідей!!!

Дякуємо за участь!!!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget