Лабораторна робота з дисципліни «Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості»

18 березня 2024 року відбулося лабораторне заняття на тему: «Технологія виробництва енергетичних батончиків» у здобувачів вищої освіти групи ХТМ 1/1 разом зі старшою викладачкою кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Наталею ШЕВЧУК. Заняття проводилося у змішаному форматі. Здобувачі вищої освіти ознайомилися із загальною технологією виробництва енергетичних батончиків, після чого розробили власні рецептури, за якими готували енергетичні батончики. Визначили органолептичні показники готових продуктів під час дегустації та обговорили рекомендації щодо споживання певної групи населення. Це допомагає майбутнім фахівцям усвідомити важливість індивідуального підходу до харчування та розробки продуктів.

Енергетичний батончик є харчовим продуктом як доповнення до здорового раціону людини. Харчовий технолог у свою чергу повинен забезпечити споживачам продукцію високої якості, тому детальне вивчення особливостей кожного продукту є невід'ємною частиною навчання майбутніх фахівців. Такі заняття відкривають студентам широкі перспективи у сфері харчових технологій та надають їм цінний досвід, який вони зможуть успішно застосувати у своїй професійній діяльності.





факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget