МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ МИКОЛАЇВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ АГРАРНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ (МНАУ) ТА АСОЦІАЦІЄЮ З ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ЕФІРООЛІЙНИХ ТА ЛІКАРСЬКИХ КУЛЬТУР (МОЛДОВА) ПІДПИСАНО!

27 березня 2024 року факультетом агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету (Україна) та Асоціацією з виробництва та переробки ефіроолійних та лікарських культур (Молдова) було підписано Меморандум про співпрацю.

Уповноваженими представниками від наукових установ виступили:

Від Миколаївського національного аграрного університету  (Україна) ректор, доктор технічних наук, професор, академік НААН В’ячеслав ШЕБАНІН. 

Від Асоціації з виробництва та переробки ефіроолійних та лікарських культур (Молдова)  директор, доктор наук, професор Віктор МЕЛЬНИК.

Координатором від МНАУ виступив завідувач кафедри ґрунтознавства та агрохімії доктор наук, професор Федорчук Михайло Іванович.

Меморандум передбачає обмін досвідом, спільні науково-дослідні проєкти, організацію спільних заходів та інші форми співпраці, спрямовані на підвищення якості продукції та розвиток галузі в цілому. Ця ініціатива сприятиме вдосконаленню агротехнік, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняних виробників та розширенню асортименту вирощуваних культур, користь від яких отримують як споживачі, так і виробники національного рівня.

Під час церемонії підписання Меморандуму виступив ректор МНАУ академік В’ячеслав ШЕБАНІН, який підкреслив важливість співпраці з Асоціацією для подальшого розвитку сільського господарства та фармацевтичної промисловості в Україні. Представники Асоціації також висловили впевненість у плідності співпраці та готовність до спільних зусиль для досягнення поставлених цілей.

Зазначимо, що підписання Меморандуму відбулося в рамках Стратегії МНАУ з розвитку партнерських відносин з галузевими організаціями та підприємствами для забезпечення високого рівня підготовки фахівців та наукових досліджень в галузі аграрних наук.

Висловлюємо щиру вдячність колегам за сумлінне ставлення і взаєморозуміння та бажаємо наукових звершень та творчих успіхів!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget