ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТА ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНІНГ У ТУЗЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ КОБЛЕВСЬКОЇ ОТГ

22 березня 2024 року асистенткою кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і ТС Миколаївського НАУ Олександрою Зубєхіною-Хайят було здійснено виїзд до загальноосвітнього Тузлівського ліцею Коблевської ОТГ с.Тузли.

Під час зустрічі із майбутніми абітурієнтами їх було поінформовано про перелік спеціальностей Миколаївського НАУ, можливості для самореалізації здобувачів вищої освіти та умови вступу до університету в 2024 році.

Також під час даної зустрічі, для учнів 11-их класів було проведено інтерактивний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», організований Олександрою Зубєхіною-Хайят та керівником навчально-наукового центра професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігорем Марценюком, який провела тренерка Ольга Баша. Психологиня на життєвих прикладах та вправах розповіла учням, як обрати професію та на що потрібно звернути увагу. Майбутні випускники дослідили різноманітні професії, проаналізувавши власні інтереси та навички.

На завершення профорієнтаційної зустрічі, щоб наглядно ознайомити школярів із дозвіллям та життям студентів і переконати їх у тому, що студентське життя проходить насичено та цікаво, майбутніх абітурієнтів запросили до екскурсії до Миколаївського НАУ, яка відбудеться у квітні, що організовує Олександра Зубєхіна-Хайят та Вадим Бессонов.

Щиро дякуємо адміністрації ліцею та директорці Оксані Василівні Сосюкіній, класному керівникові 11-го класу Людмилі Сліпущенко, психологині Ользі Баші за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!




інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget