МІЙ УСВІДОМЛЕНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ

26 березня 2024 року відбувся профорієнтаційний захід на базі Мішково-Погорілівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату за участю науково-педагогічних працівників Миколаївського НАУ та вихованців школи-інтернату. 

Тренери-психологині Ганна КАСЬКОВА та Ольга БАША провели  для учнів 10-11 класів профорієнтаційний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», спрямований на усвідомлення старшокласниками поняття успішної особистості у професійній сфері, ознайомлення з видами актуальних професій, підвищення інтересу учнів до вибору майбутніх професій у Миколаївському національному аграрному університеті.

Учні брали активну участь: відповідали на запитання щодо своїх інтересів та здібностей, характеризували свої особистісні якості, демонстрували гнучкі практичні навички (soft skills). 

Керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігор МАРЦЕНЮК розкрив для майбутніх вступників усі можливості здобуття престижної вищої освіти саме у Миколаївському НАУ.

Активну участь у проведенні тренінгу взяла Уляна ШЕЛІНГЕР, студентський декан факультету агротехнологій, здобувачка вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». 

Вона захопливо поділилась власним досвідом обрання професії та перевагами навчання саме у Миколаївському НАУ.

Щиро дякуємо Дмитру Титаренку, директору школи-інтернату за організацію зустрічі та плідну співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget