Виїзне заняття кафедри економіки підприємств на базі головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Здобувачі вищої освіти факультету менеджменту відвідали головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Під час екскурсії студенти мали змогу побачити різноманітні аспекти діяльності установи. Спочатку екскурсанти відвідали зал прийому громадян, де адміністратор продемонструвала присутнім принцип роботи термінала електронної черги, потім начальник управління по роботі з персоналом Катерина Білявська ознайомила молодь з вимогами та умовами вступу на державну службу в умовах воєнного стану, зауважила, що на сьогодні студенти можуть пройти практику в органах Фонду. 

Єлизавета Познякова головний спеціаліст сектору організаційно-інформаційної роботи надала теоретично-практичний супровід щодо отримання різних видів довідок через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний застосунок “Пенсійний фонд”, за допомогою яких також можна дізнатись інформацію про сплачені страхові внески та страховий стаж. Студенти мали можливість особисто пройти нескладний процес авторизації на порталі ПФУ.

Дякуємо всім співробітникам за цікаву та корисну лекцію та сподіваємося на подальшу співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget