«Англійська мова – практична реалізація»

У навколишньому світі вільне володіння англійською мовою є по праву безцінним скарбом. Оскільки саме їй відводиться висока роль мови міжнародних відносин, без якої в сучасному суспільстві не обходяться жодні економічні, соціальні, політичні та наукові сфери діяльності. Знання лексики та граматики даної мови конче необхідно для того, щоб здобути якісну освіту. Не обійтися без неї і охочим знайти престижну та високооплачувану роботу.

19 березня 2024 року асистентом кафедри біотехнології та біоінженерії Вадимом Посухіним, для здобувачів вищої освіти групи Т 2/1 було проведено лекцію англійською мовою з дисципліни «Технологія відтворення тварин» на тему: «Theory and practice of rarefaction of sperm of fertile animal. Storage and transportation of sperm of breeders». У процесі бесіди присутнє студентство було ознайомлено з такими питаннями:

- general requirements for the preparation of solvents;

- sanitary and hygienic rules for diluting sperm of breeders;

- the composition of diluents for sperm of different types of breeder;

- methods of storing animal sperm.

За останні роки все більше закладів вищої освіти Європи та світу почали активно проводити заняття, викладати курси та вести повні навчальні програми англійською мовою. Україна, як держава, що кожного дня виборює право на вільне, щасливе, цивілізоване майбутнє, не може залишатися осторонь такого важливого питання. Тому проведення занять англійською мовою є гарною практикою, що спонукатиме та наближатиме нашу «освітню» перемогу.




Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget