Зустріч з офіцером групи спеціальної психологічної підготовки Десантно-штурмових військ

Культура здоров'я - невід'ємна частина загальної культури людства. Багато хто це розуміє, але не багатьом вдається втілити це розуміння в дійсність. Таким чином, культуру здоров'я для здобувачів фахової передвищої освіти  ми розглядаємо як найвищу умову їхньої найбільш повної самореалізації, активного життя, їхнього щастя.

13 березня 2024 року з ініціативи проректорки з виховної роботи Миколаївського НАУ Наталії Шарати здобувачі фахової передвищої освіти ВСП "Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ" стали учасниками освітньо-виховного семінару "Здоровий спосіб життя як невід’ємна частина культури особистості". 

З мотиваційною лекцією перед здобувачами фахової передвищої освіти виступив - офіцер групи спеціальної психологічної підготовки Десантно-штурмових військ Євгеній КУЗЬМЕНКО. Він зазначив про необхідність формування теоретичних та практичних навичок здорового способу життя у молоді та формування творчої особистості, здатної до саморозвитку та самоосвіти. 

Здоров’я — це стан фізичного, духовного та соціального благополуччя людини. Щоб бути здоровим та успішним, потрібно розвивати у собі усі види навичок здорового способу життя.

Щиро дякуємо спікеру за цікаву інформацію!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget