Штучний інтелект визначатиме наше майбутнє!

28 березня 2024 року кафедрою економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій було організовано проведення гостьової лекції на тему: «Сучасні проблеми штучного інтелекту», яку провів доктор технічних наук, доктор економічних наук, Заслужений діяч науки і техніки України, професор, професор кафедри інформаційних систем в економіці Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Рамазанов Султанахмед Курбанович. 

«Штучний інтелект визначатиме наше майбутнє сильніше, ніж будь-яка інша інновація цього століття. Сьогодні ШІ використовується для розробки науково обґрунтованих планів лікування онкохворих, миттєвого аналізу результатів медичних аналізів для негайного перенаправлення до відповідного фахівця, а також для проведення наукових досліджень з метою розробки ліків» - зазначив професор С.Рамазанов  здобувачам вищої освіти спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», які були присутні на лекції.

Невимушена атмосфера, яка панувала під час лекції, змістовні діалоги з лектором, жваве обговорення отриманої інформації надало здобувачам вищої освіти впевненості у власних силах та посилило бажання більш глибоко зануритися в дану тему. Висловлюємо подяку Султану Курбановичу Рамазанову за плідну співпрацю та сприяння у підготовці справжніх висококваліфікованих фахівців!!!!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget