Зустріч здобувачів вищої освіти інженерно-енергетичного факультету з координатором програми NPA Морейном ван Брукховеном

20.03.24 року Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання у співпраці з керівником групи з нетехнічного обстеження та інформування населення про можливі ризики (ІНРМ та НТО) Андрієм Дерев’яним організував зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 201 «Агрономія» з представниками фахівцями з інформування населення можливим ризикам та нетехнічного обстеження.

Андрій Дерев’яний та Михайло Дюженко розповіли молоді про небезпеку, яку несуть вибухові пристрої та мінну безпеку, алгоритм дій при виявленні вибухових пристроїв та підозрілих предметів на деокупованих територіях. 

На зустрічі був присутній координатор програми NPA (гуманітарна організація з протимінної діяльності – народна норвезька допомога) Морейн ван Брукховен, який після проведення навчання спілкувався з студентами про обставини у яких опинилася молодь, про небезпеки, які можуть виникати на території Миколаївської області тощо. Обидві сторони спілкування були задоволені зустріччю та отримали багато корисної інформації. 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget