Школа вибору професії «Профі-Старт»

12 березня у Миколаївському національному аграрному університеті в межах роботи Школи вибору професії «Профі-Старт» пройшов навчально-прикладний захід за темою «Конкуренція». Викладачі кафедри економічної теорії і суспільних наук запросили молодь Миколаївського району на онлайн-зустріч. 

Спікером виступив Олександр Степанович Біліченко – кандидат економічних наук, доцент, виконуючий обов’язки декана обліково-фінансового факультету. Він запропонував випускникам сільських шкіл – нашим майбутнім вступникам, демонстраційну лекцію з економічної теорії. Майбутні абітурієнти мали змогу відчути себе студентами: на власному досвіді побачити, як організоване навчання в режимі онлайн, отримати уявлення про те, що таке сучасна навчальна лекція, як відбувається спілкування лектора та слухачів. Олександр Степанович яскраво, с притаманною йому педагогічною майстерністю розповів школярам про ті аспекти конкуренції, з якими ми стикаємося в процесі повсякденного життя, під час купівлі товарів в магазині або в Інтернеті. 

Слід зазначити, що на зустріч з деканом прийшлі ті школярі, які дійсно зацікавлені в знаннях та мають бажання отримати вищу освіту в нашому навчальному закладі. Вони продемонстрували обізнаність в тому, які конкурентні процеси розвиваються в умовах сучасного ринку. Дуже приємно було почути їх серйозні та грамотні запитання до Олександра Степановича. Вже зараз можна сказати, що до університету прийде талановите, творче, розвинуте, активне поповнення, з яким дуже цікаво буде працювати викладачам. 

Декан обліково-фінансового факультету запросив молодь відвідати наш університет та наполегливо готуватися до складання НМТ, за результатами якого відбудеться зарахування до університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget