Участь НПП факультету агротехнологій у Міжнародній науково-практичній конференції «Стан, проблеми та напрямки розвитку селекції і насінництва пшениці в умовах сучасних викликів»

28 березня 2024 р. науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій, зокрема декан факультету, професорка Дробітько А. В., завідувачка кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, професорка Панфілова А. В., докторант кафедри Корхова М. М. та ін., прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції  «Стан, проблеми та напрямки розвитку селекції і насінництва пшениці в умовах сучасних викликів» присвяченої 120-річчю від дня народження академіка Федора Григоровича Кириченка (1904 – 1988). Організатор конференції - Селекційно-генетичний інститут – Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення.

На пленарному засіданні конференції виступили Соколов В’ячеслав Михайлович, канд. с.-г. наук, член-кореспондент НААН, директор інституту; Литвиненко Микола Антонович, д-р с.-г. наук, професор, академік НААН, завідувач відділу селекції та насінництва пшениці СГІ–НЦНС; Паламарчук Анатолій Іванович, канд. с.-г. наук, завідувач лабораторії селекції та насінництва озимої твердої пшениці СГІ–НЦНС; Леонов Олег Юрійович, д-р с.-г. наук,  с. н. с., завідувач лабораторії, інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва НААН та ін.

Миколаївський національний аграрний університет на конференції представила докторант кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, канд. с.-г. наук, доцент Корхова М. М. з доповіддю на тему «Адаптаційні та урожайні властивості сортів пшениці озимої в умовах півдня України».

Щиро дякуємо організаторам конференції та доповідачам за цікаві та змістовні доповіді!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget