Зустріч зі стейкхолдером Юрієм Кормишкіним

У п’ятницю, 15 березня 2024 року, відбулася зустріч студентів II та III курсів спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» із власником ТОВ СП «ПАЕК», доктором економічних наук, професором Юрієм Кормишкіним. На зустрічі були присутні в.о. декана інженерно-енергетичного факультету Каріне Горбунова, а також гарант освітньої програми спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» Володимир Мартиненко.

Український підприємець Юрій Кормишкін, власник агрохолдингу «Південна аграрно-експортна компанія», який колись здобув вищу освіту та захистив докторську дисертацію у Миколаївському національному аграрному університеті, тепер є професором і важливим прикладом для студентської молоді. Він поділився своїм досвідом у сфері аграрного виробництва на ТОВ СП «ПАЕК», звертаючи увагу на проблеми, що виникають у зв'язку з воєнним станом та необхідністю розмінування сільськогосподарських угідь. Юрій Анатолійович обговорив потреби підприємства для фахівців різних напрямків.

Також він відзначив, що Миколаївський НАУ пропонує можливість дуальної форми навчання, де студенти можуть отримати цінний досвід та практичну підготовку в агропромисловому секторі.

Висловлюємо подяку стейкхолдеру Юрію Анатолійовичу за плідну співпрацю!

 




інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget