Гостьові лекції тривають

Важливою складовою освітнього процесу є залучення до читання лекцій та проведення практичних занять провідних фахівців галузі.

25 березня 2024 р. для здобувачів СВО «Бакалавр» спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва лекцію з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» на тему «Технологія інкубації яєць» було прочитано кандидаткою с.-г. наук, доценткою Херсонського державного аграрно-економічного університету Ведмеденко Оленою Володимирівною.

Упродовж лекції Олена Володимирівна детально охарактеризувала різні ланки технологічного процесу інкубації яєць, зокрема за використання різноманітного сучасного обладнання; акцентувала на особливостях інкубації яєць різних видів птиці, а також на принципах організації праці в інкубаторіях.

Цікава, насичена лекція не залишила байдужими здобувачів, свідченням чого стали численні запитання, які було поставлено лекторці.

Висловлюємо щиру вдячність шановній Олені Володимирівні Ведмеденко за цікаву, актуальну, змістовну лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.








Завідувач кафедри ТВПТ

Сергій ЛУГОВИЙ

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget