Викладачі кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського національного аграрного університету доцентка, кандидатка с.-г. наук Олена ПЕТРОВА та старша викладачка, докторка філософії Наталя ШЕВЧУК взяли участь в обговоренні Освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького та Освітньої програми «Крафтові харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Луцького національного технічного університету.
Розробники освітньої програми ознайомили присутніх із обов’язковими та вибірковими компонентами. Було надано рекомендації щодо освітніх компонент та їхнього тематичного наповнення. Учасники обмінялися думками щодо вирішення проблем підготовки здобувачів вищої освіти, а саме впровадження дуальної освіти, академічної мобільності та покращити практичну підготовку здобувачів.
Дякуємо колегам за запрошення до обговорення Освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Дописати коментар