Участь у ветеринарній хірургічній конференції

28 березня 2024 року відбулася ветеринарна хірургічна конференція, організована ветеринарною клінікою «Зоолюкс» (м. Київ), на якій була присутня здобувач вищої освіти спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» академічної групи ВМ 4/1 Комісарова Дар’я. Під час зустрічі ветеринарної хірургічної конференції присутні мали можливість отримати інформацію презентаційного матеріалу від спікерів ветеринарної клініки «Зоолюкс» Суворова Романа, Дубровіної Ольги, Басари Святослава та інших про ефективне лікування ран у ветеринарній хірургії; перінеальну уретростомію котів – від класичної методики до модифікацій;  нефректомія у котів та собак. Показання, техніка проведення та післяопераційні ускладнення; сучасні підходи до проведення холецистектомії; новоутворення молочних залоз собак та котів; підхід до діагностики та лікування; хірургічне лікування новоутворень щитоподібної залози; ектопічні вії та дистріхіаз. 

Відбулася екскурсія ветеринарною клінікою, представлені приміщення для прийому собак та котів, стаціонарне, хірургічне та стоматологічне відділення, кабінети УЗД, КТ та МРТ. Наприкінці зустрічі Комісаровій Дар’ї видано сертифікат учасника конференції.

Сподіваємося, що здобуті знання та спілкування під час проведення ветеринарної хірургічної конференції послугують фундаментом для майбутнього становлення висококваліфікованих спеціалістів, науковців за напрямком ветеринарії.   

Дякуємо організаторам ветеринарної клініки «Зоолюкс» міста Києва за змістовну, цікаву зустріч. Сподіваємося на подальшу співпрацю!








Викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget