ПРОВЕДЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «СУЧАСНІ МЕТОДИ ДІАГНОСТИКИ, ЛІКУВАНЯ ТА ПРОФІЛАКТИКИ У ВЕТЕРИНАРНІЙ МЕДИЦИНІ»

Ветеринарна медицина – важлива складова не тільки агропромислового комплексу, а й всього нашого життя. Від благополуччя цієї сфери залежить здоров’я людини зокрема та нації в цілому.

Кажуть, що «медицина лікує людину, а ветеринарна медицина – людство». Бо своєю працею ветеринари забезпечують здоров’я тварин, стоять на охороні здоров’я людей, контролюють якість та безпечність продукції, дотримання правил її переробки та зберігання.

26 квітня 2024 р. на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету у змішаному форматі відбувся регіональний науково-практичний семінар «Сучасні методи діагностики, лікування та профілактики у ветеринарній медицині», під час якого були заслухані доповіді, які стосувались актуальних питань діагностики, лікування та профілактики заразних та незаразних хвороб сільськогосподарських та домашніх дрібних тварин. 

Доповіді були змістовні та інформативні, ілюстровані таблицями, рисунками, фото. Найцікавіші роботи викликали багато запитань та обговорення. 

У семінарі взяли участь представники з виробництва, викладачі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології МНАУ та інших закладів освіти, а також здобувачі вищої освіти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».

Дякуємо всім учасникам регіонального науково-практичного семінару за активну участь та цікаві доповіді!







Кафедра ветеринарної медицини та гігієни МНАУ

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget