Курс "Тактична медицина: алгоритм MARCH"

20 квітня з ініціативи практичного психолога  Валерії Щербини благодійним фондом "Герої України" для здобувачів фахової передвищої освіти  ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського НАУ» був проведений курс "Тактична медицина: алгоритм MARCH". 

 Учасники курсу прослухали лекцію про особливості поранень, надання першої домедичної допомоги та практично вчилися накладати турнікети, тампонувати рани і відкривати дихальні шляхи на манекенах. Дізналися про те, що повинно бути в аптечках, щоб в разі необхідності допомогти собі або близьким. Проходження даного курсу спрямоване на  збільшення обізнаності щодо техніки безпеки та набуття навичок медичної допомоги в умовах війни. Він охоплює широкий спектр питань, від основ першої медичної допомоги до тактик евакуації та захисту у військових умовах. Кожен учасник заходу отримав сертифікат, який підтверджує набуття базових знань з тактичної медицини. 

Дякуємо за цікавий, корисний і актуальний курс фонду "Герої України" та керівнику проєкту з тактичної медицини Олександрі Блінцовій.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget