Одружитися онлайн: міф чи реальність

15.04.2024 р., на запрошення викладачів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, в рамках проведення лекційних занять з дисципліни «Правознавство» відбулась відкрита лекція на тему «Одружитися онлайн: міф чи реальність» для здобувачів вищої освіти другого року навчання інженерно-енергетичного факультету спеціальності «Електрична інженерія» ОС «Бакалавр». 

Лектором виступила начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Ключник Інна Володимирівна, яка професійно розповіла про специфіку та особливості надання публічних послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану під час воєнного стану.

Здобувачів вищої освіти зацікавила ця тема, тому, з їх сторони було багато питань. У відповідь вони отримали цікаві приклади щодо подачі заяв на реєстрацію шлюбу онлайн, реєстрації шлюбу за добу, використання порталу Дія.

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти щиро дякують Інні Володимирівні за цікаву зустріч. Окрема подяка за довготривалу співпрацю!

Кохання сильніше війни!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget