ТРЕНІНГ «ЯК ПРАВИЛЬНО СТАВИТИ ЦІЛІ?»

Людям властиво ставити перед собою цілі. Але далеко не всі розуміють різницю між «бажанням» та «ціллю». І ще менше людей знають, як ставити цілі та успішно їх досягати. А тому з метою психологічного розуміння, як успішно досягати поставлених цілей, 16.04.2024 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва було організовано і проведено психологічний тренінг на тему: «Як правильно ставити цілі?».

Завідувачка психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Миколаївського національного аграрного університету Валерія Щербина на життєвих ситуаціях показала, що для того, щоб досягнути цілі, людині потрібно зробити певні кроки та докласти певних зусиль. В іншому випадку бажаний стан у майбутньому не буде досягнутий.

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти разом із психологинею розібрали різні моделі досягнення цілей за Іцхаком Пінтосєвичем та Олексієм Арестовичем. Також, учасники тренінгу мали можливість створити власний герб, де зобразили свої якості, якими вони пишаються, та власний девіз по життю. 

Зустріч відбулася в дуже теплій, доброзичливій та затишній атмосфері. Студентство активно брало участь в обговоренні даного питання. Дякуємо психологині Валерії Щербині за цікаву, змістовну та вельми корисну зустріч!










Заступник декана факультету з ВР Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget