Про податки від агрохолдингу

Науково-педагогічні працівники випускових кафедр обліково-фінансового факультету та здобувачі вищої освіти ОПП «Облік і оподаткування» та ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» вкотре відвідали онлайн Полтавський державний аграрний університет. Цього разу ми стали учасниками гостьової лекції на тему «Облік розрахунків з бюджетом за податками та платежами» за участі представника Агропромислового холдингу «Астарта-Київ». 

Теоретичні та нормативні аспекти обліку розрахунків з бюджетом за податками та платежами під час спілкування перетворювалися в практичні приклади та висновки. Більше 40 слухачів, три заклади вищої освіти (Полтавський державний аграрний університет, Миколаївський національний аграрний університет, Дніпровський державний аграрно-економічний університет), фахівець з оподаткування в аграрній сфері – три складових, синергією яких  є нові знання, нові думки та нові перспективи для подальших досліджень!  

Щиро дякуємо господарям за гостинність, спікеру – за висвітлення актуальних облікових питань, колегам та здобувачам вищої освіти – за зацікавленість та спілкування! 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget