НАБУТТТЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНЦІЙ НА ПРАКТИЦІ

Згідно із планом роботи біотехнології та біоінженерії 22.04.24 року, для здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 162-«Біотехнології та біоінженерія» 2 курсу бакалаврату та 1 курсу магістратури організовано виїзне заняття до ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв». В умовах виробництва студенти мали змогу набути практичних результатів навчання та закріпити фахові компетенції з дисципліни «Загальна біотехнологія» та «Молекулярна біотехнологія.

Оскільки одержання молочних продуктів у харчовій промисловості побудовано на процесах ферментації то здобувачам було проведено змістовну екскурсію підприємством, ознайомлено з виробничими цехами, обладнанням яке використовується в процесі культивування заквасок: ферментери, автоклави, сушильні шафи, термостати. Крім того студентство мало змогу побачити як готуються закваски, як вносяться і як відбувається процес ферментації молочно-кислих бактерій. Також студентство мало змогу продегустувати продукцію даного підприємства та оцінити її органолептичні показники. 

Висловлюємо щиру подяку керівнику ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв» Ігореві Савичу Фуркалові за надану можливість проведення заняття в умовах даного підприємства, отримання цінних практичних навичок і фахових компетенцій, та бажаємо міцного здоров'я, наснаги, успіхів та процвітання!



доц. кафедри біотехнології та біоінженерії О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget