Профорієнтаційна робота та тренінг у Новобузькому ліцеї №1

В рамках проведення профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету 16 квітня 2024 року завідувачем кафедри «Агроінженерії» доцентом Олексієм Садовим, асистентом Микитою Храмовим та психологом Ольгою Башею було здійснено виїзд до Новобузького ліцею №1.
В межах зустрічі, для учнів одинадцятого класу було проведено психолого-педагогічний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який організувала, інформаційно насичено та майстерно провела психолог Ольга Баша. Під час тренінгу з учнями на життєвих прикладах було надано рекомендації як обрати майбутню професію, як стати успішним та досягти самореалізації у суспільстві, на які життєві аспекти необхідно звернути увагу. Майбутні випускники дослідили різноманітні професії, спробували відчути себе кваліфікованими спеціалістами, проаналізувавши власні інтереси та навички. Також під час проведення зустрічі із майбутніми абітурієнтами їх було поінформовано про перелік спеціальностей, про переваги в навчанні при вступі до нашого університету.
Щиро дякуємо керівництву ліцею, класному керівникові одинадцятого класу, психологу Ользі Баші, за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget