Тренінг «Профі-страрт: стань успішним» для учнів Південноукраїнського ліцею №4

Вибір професії – це один із найважливіших кроків у житті кожного учня. Це рішення, яке визначатиме їхнє майбутнє і напрямок кар'єри. Однак багато молодих людей стикаються з великою неоднозначністю і невизначеністю, коли мова йде про вибір професії. У цьому контексті допомога учням у виборі професії стає надзвичайно важливою. 

26 квітня 2024 року доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна разом з психологом Ганною Каськовою  здійснили виїзд до Південноукраїнського ліцею №4

У межах зустрічі, для учнів 11-го класу було проведено психолого-педагогічний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який організувала й інформаційно насичено та майстерно провела психолог Ганна Каськова. Під час тренінгу з учнями на життєвих прикладах було надано рекомендації як обрати майбутню професію, як стати успішним та досягти самореалізації у суспільстві, на які життєві аспекти необхідно звернути увагу. Майбутні випускники дослідили різноманітні професії, спробували відчути себе кваліфікованими спеціалістами, проаналізувавши власні інтереси та навички. Також під час проведення зустрічі із майбутніми абітурієнтами їх було поінформовано про перелік спеціальностей, про переваги в навчанні при вступі до нашого університету.

Щиро дякуємо керівництву ліцею, класному керівникові 11-го класу, психологу Ганні Каськовій за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!



інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget