Вирощування горіхоплідних культур в Україні

Наприкінці березня відбулася практична конференція за сприяння УКРАЇНСЬКОЇ ГОРІХОВОЇ АСОЦІАЦІЇ на базі компанії Filbert в якій взяв участь старший викладач кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Ігор БУЛЬБА. 

Сади та виробничі потужності компанії знаходяться у с. Полієво, Біляївського р-ну Одеської обл. Україна. Вирощування фундука відбувається на площі 820 га. На даний момент сади висаджені основними промисловими сортами Tonda Di Giffoni, Romano, Tonda Gentile delle Langhe, Mortarella, Nocchione.

На заході порушені питання промислового вирощування та первинної переробки фундука, демонстрація спеціальної садової сільськогосподарської техніки та лінії первинної переробки фундука, реалізація і виготовлення продукції із фундука. Учасники також провели дегустації власної продукції компанії із фундука.

Особливу увагу приділено геодезичним роботам та виготовлення документації із землеустрою при проєктуванні  нового саду, це особливо важливе і актуальне питання при використанні сучасної сільськогосподарської техніки.

На зустрічі відбулося жваве обговорення проблемних питань які виникають при вирощуванні горіхоплідних культур в Україні.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget